Shqipëri, hotspot fundit të botës pronës

Shqiperia po vjen së bashku që të jetë pikë e nxehtë të fundit të botës pronës

Tani është koha për të blerë prona juaj shqiptar

buyinalbania

  • Një të vogël vend ballkanik një popullsi prej 3.6 milion.
  • Një zonë e 28,748 Kilometra katrore
  • Ajo kufizohet Mali i Zi në veri, Kosova verilindje, Maqedonia në lindje, dhe Greqia në jug dhe përballë "thembra" e Italisë.
  • Ajo ka 362 km të bregdetit të bukur: Deti Adriatik në perëndim dhe Detit Jon në jug-perëndim.
  • Shqipëria është një xhevahir relativisht i pazbuluar jashtë udhë rrahur, duke ofruar një pamje mahnitëse pasuri e, Historia dhe kultura.
  • Një klimë të ngrohtë mesdhetare inkurajon një ritëm të ngadalshëm të jetës dhe pushime krijuesit do të gjeni të lehtë për të kaloj në stilin e jetës meandering.
  • Nëse ujërat blu të qartë nuk ju tërheq për në plazhe, aktivitete të tjera me bollëk. Nga udhëtime ngut për shumë vende historike, për eksplorimin e të gjithë parqet kombëtare, ka diçka për të gjithë.
  • Për aventurë e vërtetë: zhytje, bardhë-rafting ujit, ngjitje, dhe paragliding janë aktivitetet që ofrohen.
  • Shqipëria ka një rritje mbresëlënëse e GDP 6 % pa, Inflacioni i qëndrueshëm në 2.5% dhe sektorin e pronës në rridhee rreth 20% pa