Shqyrtime Klientit:

Profesional

Shkurt 26, 2013 nga Keith Shulman

Sam ka qenë shumë profesionale dhe shumë i pashëm. Ai ishte i ndershëm dhe i hapur në lidhje me pronat e kemi shikuar në dhe ishte shumë i shpejtë për t'iu përgjigjur thirrjeve tona dhe e-mail.


Faleminderit për ndihmën tuaj!

Shkurt 09, 2013 nga Sarah Lascelle

Sam dhe Ilir shkoi "më lart dhe përtej" për të ndihmuar. Këshilla të shkëlqyer, profesional, përkujdesjen, mbështetës.
Sam mbajtur mua të informuar në çdo hap gjatë procesit të.


Puna e madhe!

Jan 16, 2013 nga Thomas Bernstad

Ne nuk mund t'ju falënderojmë të mjaftueshme për ndihmën tuaj me të gjithë këtë. Ju kanë ndihmuar të bëni këtë në mënyrë shumë smoother një tranzicion për ne. Faleminderit për të gjithë ndihmën tuaj për të gjetur shtëpinë tonë në Tiranë.


Pronave për shitje në Shqipëri - Real Estate Shqiptare Tirana TR, Shqipëri 0.0 0.0 0 0 Shqyrtime për web faqen time

Listimet e fundit

housing market

improvement bonds 1 phantom income. potential buyers,

1 Dhoma gjumi | 1 Banjë | Apartament

Detalet

pro forma

2 property agent,

2 Dhoma gjumi | 1 Banjë | Apartament

Detalet

€55,000

property value,

1 Dhoma gjumi | 1 Banjë | Apartament

Detalet

pro forma

improvement bonds 2 prospective buyers,

2 Dhoma gjumi | 1 Banjë | Apartament

Detalet

real estate

2 real estate agent. 100 real estate investing,

2 Dhoma gjumi | 1 Banjë | Apartament

Detalet

salary margins

selling price 2 square footage 30 staging costs,

2 Dhoma gjumi | 2 Banjë | Apartament

Detalet

Sarandë Archives

2 Albanian Real EstateArchiveBuy Property in Albania,

2 Dhoma gjumi | 2 Banjë | Apartament

Detalet

€52,500

One Bedroom Apartment for sale in Albania. Albanian Real Estate in Oslo Residence in Vlora,

1 Dhoma gjumi | 1 Banjë | Apartament

Detalet