Komisioni shqiptare mbështet bisedimet e anëtarësimit në BE

Komisioni shqiptare mbështet bisedimet e anëtarësimit në BE

BRUKSEL – The European Commission Wednesday said Albania should be given the green light to […]

Detalet

Një pushim të lirë në rivierën? Provoni Shqipërinë

SARANDA, Shqipëri — Nestled në cep të largët lindor të Adriatikut, where it joins […]

Detalet

Tregtia e Shqipërisë me vendet e BE-së është në 69.5 përqind

Në korrik 2013, Shqipëria regjistrimet eksportet e 24,244 mln lekë mallra,rritje 16.8 percent compared with […]

Detalet

Kostoja e ndërtimit Indeksi i Shqipërisë deri 0.2 për qind në Q2

Në tremujorin e dytë 2013, Kosto e Shqipërisë ndërtimi Indeksi i arritur 101.8 përqind (Q.I 2011 = […]

Detalet

Eurocontrol Fillon Kontratë Karburanti Kombëtare Shqiptare shënuar

ORONTO, ONTARIO–(Marketwired – Klan. 4, 2013) – NOT FOR RELEASE IN THE UNITED STATES OR […]

Detalet

Shqipëria dhe Polonia duken të forcojë më tej bashkëpunimin e tyre

Ministri shqiptar i Punëve të Jashtme priti Ambasadoren e Polonisë, Zoti. Marek Jeziorski këtë javë. […]

Detalet

Shqipëria PM duket për reformimin e tregut të punës

Albania’s Prime Minister Sali Berisha discusses an initiatives that is expected to be launched about […]

Detalet

Shitjet Real Estate në Shqipëri do të rritet.

Experts predict a rise in sales that Albanian realtors are starting to experience first-hand as […]

Detalet