Shqyrtime Klientit:

Profesional

Shkurt 26, 2013 nga Keith Shulman

Sam ka qenë shumë profesionale dhe shumë i pashëm. Ai ishte i ndershëm dhe i hapur në lidhje me pronat e kemi shikuar në dhe ishte shumë i shpejtë për t'iu përgjigjur thirrjeve tona dhe e-mail.


Faleminderit për ndihmën tuaj!

Shkurt 09, 2013 nga Sarah Lascelle

Sam dhe Ilir shkoi "më lart dhe përtej" për të ndihmuar. Këshilla të shkëlqyer, profesional, përkujdesjen, mbështetës.
Sam mbajtur mua të informuar në çdo hap gjatë procesit të.


Puna e madhe!

Jan 16, 2013 nga Thomas Bernstad

Ne nuk mund t'ju falënderojmë të mjaftueshme për ndihmën tuaj me të gjithë këtë. Ju kanë ndihmuar të bëni këtë në mënyrë shumë smoother një tranzicion për ne. Faleminderit për të gjithë ndihmën tuaj për të gjetur shtëpinë tonë në Tiranë.


Pronave për shitje në Shqipëri - Real Estate Shqiptare Tirana TR, Shqipëri 0.0 0.0 0 0 Shqyrtime për web faqen time

Listimet e fundit

€80 /month

Beautiful 1 Bedroom Apartment for Rent in Saranda. Full sea View,

1 Dhoma gjumi | 1 Banjë | Apartament

Detalet

120,000 €

2 Bedroom Apartment for Sale in Saranda with full sea view 107m2,

2 Dhoma gjumi | 1 Banjë | Apartament

Detalet

€55,000

property value,

1 Dhoma gjumi | 1 Banjë | Apartament

Detalet

120,000 €

Beautiful 2 Bedroom Apartment for Sale in Saranda with full sea view,

2 Dhoma gjumi | 1 Banjë | Apartament

Detalet

105,000 €

2 Bedroom Apartment for Sale in Saranda. 100 meters from the sea with full sea view,

2 Dhoma gjumi | 1 Banjë | Apartament

Detalet

€102,600

Beachfront 2 Apartament gjumi për Shitje në Vlorë Shqipëri 30 meters from the beach 114m2,

2 Dhoma gjumi | 2 Banjë | Apartament

Detalet

€83,850

2 Bedroom Apartment for Sale in Vlora Albania with great Sea View 129m2,

2 Dhoma gjumi | 2 Banjë | Apartament

Detalet

€52,500

One Bedroom Apartment for sale in Albania. Albanian Real Estate in Oslo Residence in Vlora,

1 Dhoma gjumi | 1 Banjë | Apartament

Detalet