Rreth Nesh

Welcome to Buy Property In Albania

Buy In Albania is able to offer the widest range of property in Albania due to its unique relationship with the leading property agency in Albania. With a UK sales office and a network of offices across Albania, we are able to source whole developments, apartamente, villas and land to suit all budgets and in all coastal, town and city locations.

Before any property is marketed on our website, we undertake a full due diligence process to ensure that the purchaser will have clear title to the property following purchase and, if off-plan, the payment and build process is properly regulated by means of a Preliminary Purchase Contract.

Working directly with the Seller, we are able to offer every property at the best possible price. Buy in Albania are on hand to provide a full sales and after sales service including helping arrange independent legal advice, sourcing furniture suppliers / packs and sourcing property management, rental and re-sales agencies.

We are here to make your purchase and ownership of property in Albania a straightforward and enjoyable experience.

Pronës tregjet Shqipëria dhe Rentals pushime janë gjallë si kurrë më parë dhe pronat në Shqipëri për të blerë ose me qira të vazhdojë të jetë një vlerë e madhe për të holla dhe një investim i madh. Ne jemi te specializuar në Prona të Shqipërisë dhe kanë ndërtuar një ekip të veçantë të anglo-shqiptare profesionistësh me përvojë shumë vite në pronë dhe sferat e marketingut për të siguruar blerjen tuaj, me qira apo investimi është aq e thjeshtë dhe e drejtpërdrejtë të jetë e mundur. Ne krenohemi në ofrimin e lirë, shërbim të personalizuar për blerësit tonë dhe ju mund të siguruar që ne jemi me ju në çdo hap të rrugës.

Ne kemi investuar shumë në të gjitha pjesët e shoqërisë tonë dhe në të dy departamentin tonë të shitjes & pas shitjes departament ne të punësojë bi-gjuhësor stafit. Ne përpiqemi për të investuar të gjithë kohën tonë gjetjen dhe përputhen kërkesat të cilat janë të përcaktuara për ne. Ne jemi një të menduarit përpara, klienti orientuar shqiptare Real Estate Company. Në BuyInAlbania.com kemi ofruar premtimet tona dhe të shërbimit tonë të parë klasës & Reputacioni flet për veten.