Shqyrtime Klientit

Më poshtë ju do të gjeni reagime nga disa prej klientëve tanë që kanë blerë prona në Shqipëri me ne:

Kliko këtu për të paraqesë komentin tuaj.


Submit komentin tuaj
* Fusha e kërkuar

Profesional

Shkurt 26, 2013 nga Keith Shulman

Sam ka qenë shumë profesionale dhe shumë i pashëm. Ai ishte i ndershëm dhe i hapur në lidhje me pronat e kemi shikuar në dhe ishte shumë i shpejtë për t'iu përgjigjur thirrjeve tona dhe e-mail.


Faleminderit për ndihmën tuaj!

Shkurt 09, 2013 nga Sarah Lascelle

Sam dhe Ilir shkoi "më lart dhe përtej" për të ndihmuar. Këshilla të shkëlqyer, profesional, përkujdesjen, mbështetës.
Sam mbajtur mua të informuar në çdo hap gjatë procesit të.


Puna e madhe!

Jan 16, 2013 nga Thomas Bernstad

Ne nuk mund t'ju falënderojmë të mjaftueshme për ndihmën tuaj me të gjithë këtë. Ju kanë ndihmuar të bëni këtë në mënyrë shumë smoother një tranzicion për ne. Faleminderit për të gjithë ndihmën tuaj për të gjetur shtëpinë tonë në Tiranë.


Pronave për shitje në Shqipëri - Real Estate Shqiptare Tirana TR, Shqipëri 5.0 5.0 3 3 Sam ka qenë shumë profesionale dhe shumë i pashëm. Ai ishte i ndershëm dhe i hapur në lidhje me pronat e kemi shikuar në dhe ishte shumë i shpejtë për t'iu përgjigjur thirrjeve tona dhe e-mail.