Toka dhe Ndërtimi në Porto Palermo, Himarë për Shitje

€400,000

Detalet

 • €400,000
 • Tokë
 • Madhësi: 1,250 Sq Mt.

  400.000 Euro

  Tokë për shitje në Himarë

  Informacion në lidhje me tokën:

  Vendi: Palermo, Himare
  Madhësia totale e tokës: 1250 m2
  Ndërtimi: 200 m2

  Informacion në lidhje me zonën:

  Kalaja e Porto Palermos:

  Në jug të Himarës në një gadishull të vogël ka një gji i mbyllur dhe rreth saj nuk është Kalaja e Porto Palermos, ndërtuar nga Ali Pasha i Janinës në fillim të shekullit të nëntëmbëdhjetë. Është ende në gjendje të shkëlqyer. Kështjella është ndërtuar në vendin e një manastiri ekzistues përshkruar nga udhëtari britanik Leake, dhe një kështjellë të vjetër. Bashku lidhje me kontinent nuk është kisha e bukur e Agios Nikolaos, e cila është e lidhur me legjenda dhe tregime të ndryshme për ndërtimin e kalasë.

  Shtyp

  Na Kontaktoni

  Emri juaj (i nevojshëm)

  Email juaj (i nevojshëm)

  Subjekt

  Mesazhi juaj

  Mbrapsht në krye