Radhima, Toka Shqipëria për Shitje

€396,000

Detalet

  • €396,000
  • Tokë
  • Madhësi: 3,300 Sq Mt.

396.000 Euro

Tokë për shitje në Radhimës

Rreth Radhimës:

Zona bregdetare Radhime-Orikum shtrihet në lindje të gjirit të Vlorës me një ultësirë ​​dhe në reliev kodrinor mbjellë kryesisht me ullinj dhe agrume. Në pjesën perëndimore zona laget nga Deti Adriatik me një bregdet shumë të favorshme për zhvillimin e detit dhe diellit turizmit dhe për rritjen e industrisë pasurive të patundshme.

Nuk është ndonjë rërë në plazh, por në vend nuk janë gurë dhe pebbles të cilat e bëjnë të qartë kristal detit. Pjesë kodrat në lindje janë të butë, sidomos në zonën e fshatit Radhime dhe në qytetin Orikum.
Zona karakterizohet nga një verë të ngrohtë me një temperaturë të favorshme për sunbathing dhe notit gjatë një 5 mujore, ku gjatë verës ju mund të bëni përdorimin e rreth 14 orë në plazh.

Radhima ka një pozitë të favorshme gjeografike në drejtim të asaj që mund të ofrojë për një turizëm kulturor dhe historik. Duke qëndruar në një pozicion të ndërmjetëm në rrugën e vetme që lidh Vlorën me kombëtar Orikumit, Himara dhe më tej deri në Sarandë, ajo ofron pika historike me interes të tilla si Vlora, Pak kohë më parë, Amantia, Mavrovë, Orikum, Himara etj. Të dhënat historike, zbulimet arkeologjike shumë, dhe 19 Monumentet kulturore, dëshmi se rajoni ka qenë ndër më të civilizuar në jug të Shqipërisë.

Key Features:

Madhësia e tokës është 3300 m2
Toka ndodhet rreth 150 metra nga Vlore-Sarande paralelisht rrugor kombëtar me shëtitore të re Radhime-Orikum.
Linja e dytë
Master plan është përfunduar në këtë zonë për turizëm elitar
Toka është shumë e përshtatshme për ndërtesa turistik hotel komplekse etj.
Certifikata e pronësisë dispozicion

Shtyp

Na Kontaktoni

Emri juaj (i nevojshëm)

Email juaj (i nevojshëm)

Subjekt

Mesazhi juaj

Mbrapsht në krye