Tirana Zyra për Qira - 102 m2

€612 /month

Detalet

612 Euro / muaj

Komerciale për Qira në Tiranë

Key Features për këtë Zyrën e Tiranës për Qira:

Vendi nuk kanë një qasje të jashtëzakonshme në pikat strategjike si ministritë, Bankat, bare, restorante, farmaci, supermarkete etj.
Prona është rinovuar plotësisht dhe ofron ujë jo të ndaluar dhe të furnizimit me energji elektrike, telefon fiks, efikasitetin e energjisë (Klasa A ) ajrit të kondicionuar për të gjitha dhomat.
Zyra është e dhënë me qira me një çmim konkurrues të 612 Euro / Muaj

Shtyp

Na Kontaktoni

Emri juaj (i nevojshëm)

Email juaj (i nevojshëm)

Subjekt

Mesazhi juaj

Mbrapsht në krye