Lalzi Bay

€30,461

Apartamente për Shitje në Lalzit Bay Resort,

0 Dhoma gjumi | 0 Banjë | Apartamente

Detalet

€50,318

Apartamente për Shitje në Lalzit Bay Resort, Shqipëri,

0 Dhoma gjumi | 0 Banjë | Apartament

Detalet

€50,318

Apartamente Shitje në Lalzit Bay Resort,

0 Dhoma gjumi | 0 Banjë | Apartamente

Detalet

€68,107

Apartamente në Shqipëri, Shiko Apartamente Deti në gjirin e Lalzit,

1 Dhoma gjumi | 0 Banjë | Apartamente

Detalet

€71,280

Albania Property in Lalzi Bay. Buy Apartments in Mediterranean Albania,

2 Dhoma gjumi | 0 Banjë | Apartamente, Vila

Detalet

€135,774

Villa dhe Apartamente në Shqipëri, Lalzi Bay Resort,

2 Dhoma gjumi | 0 Banjë | Vila, Apartamente

Detalet

€138,075

Frontline Villa Pronës në Shqipëri. Blej pronës Shqipërinë,

2 Dhoma gjumi | 1 Banjë | Apartamente, Vila

Detalet

€232,600

Blej pronës Shqipërinë. Pronë beachfront në Shqipëri,

2 Dhoma gjumi | 0 Banjë | Vila, Apartamente

Detalet

€420,000

Land for Sale in Lalzi Bay Albania,

0 Dhoma gjumi | 0 Banjë | Tokë

Detalet

€420,000

Land for Sale in Lalzi Bay 3000m2,

0 Dhoma gjumi | 0 Banjë | Tokë

Detalet

€5,000,000

Luxury Villa for Sale in Lalzi Bay Albania,

5 Dhoma gjumi | 6 Banjë | Vilë

Detalet

39.000.000 €

Toka më e mirë në Shqipëri. 30 Hektarë për shitje në Lalzi Bay, Shqipëri,

0 Dhoma gjumi | 0 Banjë | Tokë

Detalet