Duhet të blerë pronë në Shqipëri?

Përgjigja e shkurtër për pyetjen

Duhet të blerë pronë në Shqipëri

është PO.

Kjo është arsyeja pse ju duhet të investojë dhe për të blerë një pronë në Shqipëri:

 • 25% Rritja e çmimeve të pronave në Tiranë dhe qytetit te Vlores ne kaluar 5 vjet
 • 22% rritja në Turizëm
 • 20% rritja e numrit të udhëtarëve fluturues në Aeroportin Ndërkombëtar të Tiranës
 • Fluturime direkte e përditshme të British Airways, Lufthansa, Austriak, Alitalia
 • 700 Euro mulli investuar në projektet e infrastrukturës së fundmi
 • Anëtar i NATO-s që nga viti 2009
 • Anëtare të BE-on 2014
 • 422 mil euro nga fondet e BE-së
 • 10% Tatimi në fitim
 • 10% Taksë mbi të ardhurat
 • Asnjë Tatimi në pronë
 • Pa TVSH