Toka per Shitje Tirane - Toka për Shitje afër City Park

€760,000

Detalet

 • €760,000
 • Tokë
 • Madhësi: 9,500 Sq Mt.

  760.000 Euro

  Toka për Shitje në Tiranë

  Key Features:

  Toka është e vendosur në afërsi të Qytetit Park Shopping Center
  Madhësia e tokës është 9500 m2
  Citypark është qendra më e madhe tregtare në Shqipëri me saj 180 dyqane, një supermarket, një gjykatë e ushqimit, një “shtatë-star” hotel, akull-patinazhi një unazë, Cartoonland, dhe fusha të tjera argëtuese.
  Qendër tregtare është 12 km larg nga qendra e Tiranes, 8 km nga Kama «z Crossing, dhe 7.5 km nga Tirana International Airport Nënë Tereza.
  Qendra tregtare u ndërtua nga AM Group, një kompani lokale.
  Kostoja totale e investimit është vlerësuar në 80 milion euro.
  City Park Shqipëria ka tërhequr interesin e shitësit ndërkombëtare në kërkim për të bërë hyrjen e tyre në tregun shqiptar dhe atë të shitësit lokalë, të cilët synojnë të rriten bizneset e tyre ekzistuese të shitjes me pakicë.

  Shtyp

  Na Kontaktoni

  Emri juaj (i nevojshëm)

  Email juaj (i nevojshëm)

  Subjekt

  Mesazhi juaj

  Mbrapsht në krye