Dhërmi

€62,100

Real Estate Albania për Shitje në Dhermi. Rezidenca Dhermi Elite për Shitje,

1 Dhoma gjumi | 1.5 Banjë | Apartamente, Vila

Detalet

€75,000

Vila dhe apartamente për shitje në Dhërmi, Shqipëri,

0 Dhoma gjumi | 1 Banjë | Vila

Detalet

€75,000

Vila për shitje në Dhërmi, Shqipëri,

0 Dhoma gjumi | 1 Banjë | Vila

Detalet

€75,000

Albania Property në Shqipëri Coast. Dhermi Havana Beach Residence,

0 Dhoma gjumi | 1 Banjë | Vila, Apartamente

Detalet

€164,640

Prona Shqipëria për Shitje në Dhermi. Rezidenca Dhermi Elite për Shitje,

0 Dhoma gjumi | 1.5 Banjë | Apartamente, Vila

Detalet