Tokë

€50,000

Qeparo, Toka Shqipëria për Shitje. Tokë për shitje në bregdetin shqiptar,

0 Dhoma gjumi | 0 Banjë | Tokë

Detalet

€100,000

Tokë për shitje në Mesdhe Himarë, Shqipëri,

0 Dhoma gjumi | 0 Banjë | Tokë

Detalet

€200,000

Tokë për shitje në Vuno, Vlore. Toka në Shqipëri me pamje nga deti,

0 Dhoma gjumi | 0 Banjë | Tokë

Detalet

€210,000

Tokë për shitje në Radhime, Shqipëri,

0 Dhoma gjumi | 0 Banjë | Tokë

Detalet

€396,000

Radhima, Toka Shqipëria për Shitje,

0 Dhoma gjumi | 0 Banjë | Tokë

Detalet

€400,000

Toka dhe Ndërtimi në Porto Palermo, Himarë për Shitje,

0 Dhoma gjumi | 0 Banjë | Tokë

Detalet

€437,500

Tokë për shitje në Petrele, Tirana. Toka Shqipëria për Shitje,

0 Dhoma gjumi | 0 Banjë | Tokë

Detalet

€450,000

Shqipëria beachfront Toka, Vend në Lukove, Shqipëri,

0 Dhoma gjumi | 0 Banjë | Tokë

Detalet

€600,000

Tirana Toka dhe Magazina 4000m2 per shitje në Kashar, Shqipëri,

0 Dhoma gjumi | 0 Banjë | Tokë

Detalet

€615,000

Tokë për shitje në periferi të Tiranës. Tokës në Vaqarr, Tirane,

0 Dhoma gjumi | 0 Banjë | Tokë

Detalet

€760,000

Toka per Shitje Tirane - Toka për Shitje afër City Park,

0 Dhoma gjumi | 0 Banjë | Tokë

Detalet

€990,000

Tokë për shitje në rivieres shqiptare - Ksamil, Shqipëri,

0 Dhoma gjumi | 0 Banjë | Tokë

Detalet
Faqe 1 nga 212