Vila

€240 /month

Vila për Qira - Fshati turistik në Radhime, Shqipëri,

0 Dhoma gjumi | 0 Banjë | Vila, Apartamente

Detalet

€1,400 /month

Tirana Villa për Qira - 120 m2,

1 Dhoma gjumi | 0 Banjë | Vila

Detalet

Bedroom Apartment for Sale

Villa për Qira në Tiranë - në afërsi të vila gjermane në Tiranë, Shqipëri,

5 Dhoma gjumi | 0 Banjë | Vila

Detalet

€ 2,000 / muaj

Vilë me Qira ose shitjen në Tiranë - 307m2,

3 Dhoma gjumi | 0 Banjë | Vila

Detalet

2,500 € / muaj

4 Historia Villa për Qira në Tiranë, Shqipëri,

0 Dhoma gjumi | 0 Banjë | Vila

Detalet

€3,000 /month

Vilë me Qira ose për Shitje në Tiranë - 400 m2,

8 Dhoma gjumi | 0 Banjë | Vila

Detalet

€4,000 /month

Tirana Villa për Qira. Villa luksoze në Sauk, Shqipërinë për Qira,

3 Dhoma gjumi | 3 Banjë | Vila

Detalet

€62,100

Real Estate Albania për Shitje në Dhermi. Rezidenca Dhermi Elite për Shitje,

1 Dhoma gjumi | 1.5 Banjë | Apartamente, Vila

Detalet

€75,000

Vila dhe apartamente për shitje në Dhërmi, Shqipëri,

0 Dhoma gjumi | 1 Banjë | Vila

Detalet

€75,000

Albania Property në Shqipëri Coast. Dhermi Havana Beach Residence,

0 Dhoma gjumi | 1 Banjë | Vila, Apartamente

Detalet

€110,000

Penthouse për Shitje në Sarandë Shqipëri me pamje nga deti fantastike,

2 Dhoma gjumi | 1 Banjë | Vila, Apartamente

Detalet

€118,767

Blerë pronë në gjirin e Lalzit, Shqipëri. Frontline Pronës në Shqipëri,

2 Dhoma gjumi | 0 Banjë | Apartamente, Vila

Detalet
Faqe 1 nga 212