Himarë

€53,250

Himara Apartment for Sale with full sea view,

1 Dhoma gjumi | 1 Banjë | Apartament

Detalet

€71,400

Apartamente Himarë për Shitje. Apartamente për Shitje në Himarë, Shqipëri,

2 Dhoma gjumi | 1 Banjë | Apartamente

Detalet

€100,000

Tokë për shitje në Mesdhe Himarë, Shqipëri,

0 Dhoma gjumi | 0 Banjë | Tokë

Detalet

€220,000

Villa for Sale in Himare Albania,

0 Dhoma gjumi | 5 Banjë | Vilë

Detalet

€400,000

Toka dhe Ndërtimi në Porto Palermo, Himarë për Shitje,

0 Dhoma gjumi | 0 Banjë | Tokë

Detalet

€1,000,000

Himara, Albania Hotel për Shitje,

1 Dhoma gjumi | 1 Banjë | Hotele

Detalet